Enterprise Resource Planning (ERP) je poslovni informacijski sustav koji omogućuje potpunu kontrolu nad poslovnim procesima u poduzeću.

VENTEX ima tim od 8 stručnih i kvalificiranih ljudi koji rade na prodaji, implementaciji i podršci za PANTHEON ERP na kojem su razvili vertikalna rješenja prilagođena različitim industrijama među kojima su i sustavi za stomatološku (VeDent), veleprodajnu (VeVpro) i pilansku (VePilana) industriju. Kvalitetan ERP danas je postao predispozicija za učinkovito poslovanje svakoga poduzeća, a iz dana u dan povećava se broj novih korisnika koji su upravo u našim rješenjima prepoznali najbolju poslovno-informacijsku soluciju za svoje potrebe.

Trenutna baza broji preko 70 aktivnih korisnika u 4 države. Zahvaljujući dobroj usklađenosti sustava sa zakonima tržišta svih zemalja regije, Ventex je u mogućnosti ponuditi i integrirati svoja poslovna rješenja i izvan granica Republike Hrvatske.

Naše vertikalno rješenje za dentalne poliklinike – VeDent, prepoznali su postojeći korisnici koji su ga odlučili implementirati i kod otvaranja svojih talijanskih podružnica u Trstu i Milanu, dok je VeVpro, naše rješenje za automatizaciju obrade narudžbi, uspješno je implementirano u Srbiji te u Bosni i Hercegovini.