FixIT štiti Vašu mrežu od rizičnih e-mailova

Jedan štetan e-mail može zaustaviti cijelu mrežu. Takav oblik prijetnje neutraliziramo našim rješenjem za e-mail sigurnost baziranom na oblaku.

Naš je antispam rješenje za e-mail sigurnost i kontinuitet rada kojim se osigurava zaštita lokalne mreže. To se realizira centralnom zaštitom dolaznih i odlaznih e-mailova protiv spam, malware, ransomware, phishing i ostalih oblika e-mail napada.

FixIT. Antispam koristi kolektivnu inteligenciju za dolaznu i odlaznu e-mail sigurnost kako bi osigurao sigurnu i produktivnu radnu okolinu uz mogućnost podučavanja sustava koje e-mailove treba propustiti, a koje blokirati.

FixIT. Antispam omogućuje:

  • Zaštitu putem kolektivne inteligencije
  • Jednostavnu implementaciju
  • Upravljanje karantenom
  • Blokiranje ekstenzija i privitaka
  • DKIM potpisivanje
  • Upravljanje bijeli i crnim listama

Budući da se Vaše poslovanje svakodnevno oslanja na e-poštu, vrlo je važno imati postavljen vrhunski sustav za zaštitu od e-mail prijetnji. Čak i najbolja sigurnosna obuka ne pomaže kada se ne obrati pažnja ili kada se primi uvjerljiva phishing poruka.

Naše antispam rješenje čuva Vašu mrežu od neželjene pošte, virusa, zlonamjernih softvera i drugih prijetnji koje pristižu putem e-maila. Ključ naše obrane je kolektivna inteligencija prikupljena iz više od 1.8 milijuna domena uključenih u sustav. Ovaj inteligentni mehanizam za zaštitu u realnom vremenu prepoznaje i filtrira nove prijetnje.

Naš antispam omogućuje Vam da pregledate poruke u karanteni, u svojoj sigurnoj zoni gdje takve poruke neće naškoditi Vašem sustavu. U karanteni zatim možete propustiti sigurne poruka u Vaš poštanski sandučić.

Kontaktirajte nas za izradu snimke stanja IT sustava