Napredna IT rješenja.

Navršili smo 30 godina radeći ono do čega nam je stalo, uvođenjem poslovnih informatičkih rješenja podizati konkurentnost naših korisnika. Ponosni smo na svoju dugovječnost koju je omogućio stabilan i kontinuiran razvoj.

Posvećenost i ustrajnost u stalnom razvoju, edukaciji i prepoznavanju te uvođenju rješenja za izazove digitalnog doba naše su usvojene vrijednosti.

Rješenja koja nudimo dizajnirana su prema potrebama naših korisnika, prateći nabolje svjetske prakse u pojedinim područjima razvijana su u suradnji s najvećim proizvođačima opreme, softwarea i sigurnosnih rješenja kao što su Microsoft, Hewlett Packard, Lenovo, Weeam i ostali, te vodećim regionalnim ERP isporučiteljem DataLab Pantheon.

Naši zaposlenici su naša vrijednost koju podižemo poticanjem kulture stalnog učenja i nagrađivanjem vrijednih rezultata. Ekspertna znanja naših djelatnika su iz područja isporuke, izgradnje, implementacije i održavanja IT infrastukture kao i projektiranja i implementacije složenih i inovativnih vertikalnih cjelovitih poslovnih rješenja te ERP sustava.

Poseban naglasak stavljamo na sigurnost te svim našim korisnicima osiguravamo maksimalnu dostupnost sustava te stalnost i kontinuitet poslovanja.

Projektnim pristupom, slušanjem i razumijevanjem potreba korisnika, sustave razvijamo da bi ih maksimalno prilagodili njihovim potrebama kako bi u konačnici dobili dugoročno rješenje koje će korisniku omogućiti da efikasnošću i jednostavnošću bude tržišni lider u svom području poslovanja.

Osiguranje kvalitete naše usluge posebno naglašavamo kroz razvoj usluga servisa i odjela korisničke podrške te konstantnu edukaciju i usavršavanje djelatnika u sklopu našeg ERP sustava.

Usluge koje nudimo

1

Konzalting, planiranje i projektiranje računalnih sustava i rješenja

1

Konzalting, planiranje i projektiranje računalnih sustava i rješenja

2

Isporuka i uvođenje računalnih sustava i rješenja

2

Isporuka i uvođenje računalnih sustava i rješenja

3

Projektiranje i izgradnja komunikacijskih sustava i rješenja po sistemu “ključ u ruke”

3

Projektiranje i izgradnja komunikacijskih sustava i rješenja po sistemu “ključ u ruke”

4

Održavanje računalne i programerske opreme, komunikacijskih mreža i komunikacijske opreme

4

Održavanje računalne i programerske opreme, komunikacijskih mreža i komunikacijske opreme

5

Školovanje i obuka korisnika

5

Školovanje i obuka korisnika

VENTEX kao ovlašteni Microsoft partner s Gold i Silver partner kompetencijama od kojih izdvajamo:

  • Gold Datacenter - Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
  • Silver Data Platform - Silver Cloud Productivity. 

Ovim statusima našim korisnicima osiguravamo najveći nivo predprodajne i postprodajne podrške u održavanju Microsoft proizvoda i servisa (Windows servers, Office365, Azure, OneDrive, Teams)

U području isporuke opreme, pored HP-a, imamo i ugovore s tvrtkama Lenovo i Dell sa statusima: 

  • Lenovo Gold Partner
  • Dell Authorised Solution Partner

Svakodnevno vodimo brigu o sigurnosti korisničkih podataka i infrastrukture, zaštiti od neautoriziranog pristupa te osiguravanju backup-a podataka naših klijenata. 
U tom području surađujemo s najboljim svjetskim proizvođačima hardvera i softvera te posjedujemo statuse: 

  • Fortinet Select Partner
  • Veeam silver partner
  • Adobe Certified Reseller
  • Synology System Integrator

U sklopu naše usluge Fixit osiguravamo 24 satni monitoring i upravljanje korisničkim IT sustavima. Više informacija možete pronaći na fixit.hr