Uspješnost poslovanja zavisi o mnogo čimbenika, a jedna od najbitnijih je svakako i kvalitetna te pouzdana informacijska infrastruktura. 


Odjel PROJEKTNE PRODAJE ima zadatak kreirati cjelovita tehnološka rješenja koja će korisniku osigurati stalnost poslovanja, a povećanjem efikasnosti IT sustava značajno utjecati na smanjenje troškova kroz sve dijelove poslovanja.
Korištenjem novih tehnologija, uz višegodišnje iskustvo i stručnost naših djelatnika, stvaramo sustave koji su brzi, prilagodljivi, pouzdani i lako razumljivi svim korisnicima.
Kroz 30 godina poslovanja uspostavili smo partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama te kroz stalno školovanje i obrazovanje djelatnika osiguravamo da svi naši korisnici budu pravovremeno upoznati sa najboljim rješenjima koja će im pomoći da budu konkurentni na današnjem tržištu.


Cilj odjela PROJEKTNE PRODAJE je osigurati kontinuiranu stručnu podršku našim poslovnim korisnicima te na taj način postati njihov partner u daljnjem poslovanju, razvoju i prilagođavanju stalnim promjenama tržišta.


Naša misija je vaše uspješno poslovanje. Obratite nam se s povjerenjem!