Uspješnost poslovanja zavisi o mnogo čimbenika, a jedan od najbitnijih je svakako kvalitetna te pouzdana informacijska infrastruktura. 

Naš odjel Projektne prodaje predlaže i kreira cjelovita informatička rješenja prilagođena Vašim poslovnim potrebama.

Naš je zadatak osigurati Vam stalnost poslovanja, a povećanjem efikasnosti IT sustava značajno utjecati na smanjenje troškova u svim segmentima poslovanja.

Projektna prodaja osigurava stručnu podršku poslovnim korisnicima u njihovom poslovanju, razvoju i prilagođavanju stalnim promjenama na tržištu.

Životni ciklus IT usluge s naglašenim korakom planiranja Kao voditelju poslovanja, jasno Vam je koliko je važno pronaći i koristiti prilagođena rješenja s kojima možete uspješnije poslovati. Naša tehnološka rješenja osiguravaju optimizaciju poslovanja i povećanje profitabilnosti.

U naših 30+ godina poslovanja uspostavili smo partnerstva s vodećim svjetskim tvrtkama te kroz stalno školovanje i obrazovanje djelatnika osiguravamo svim našim korisnicima pravovremeno upoznavanje s najboljim svjetskim praksama i rješenjima koja im pomažu ostati konkurentnima na današnjem tržištu.

 

 

Vaše uspješno poslovanje naša je misija!

Naš tim specijalista spreman je odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam najbolju podršku kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve

Obratite nam se s povjerenjem!

e-mail: prodaja@ventex.hr

Telefon: +385 51 659 310