FixIT

Nudi visoku razinu zaštite sustava i brzi povratak podataka

FixIT. je najnovije programsko rješenje tvrtke Ventex razvijeno na globalno prepoznatljivoj platformi za daljinsko upravljanje računalnim sustavima i opremom (MITS). Uvođenjem FixIT. rješenja u vašu tvrtku ili ustanovu, omogućavate 24 satni monitoring i proaktivno upravljanje ključnim IT servisima, povećavate stabilnost sustava i fokus na temeljnu djelatnost. Eventualne nepravilnosti u radu IT infrastrukture dežurni će stručnjaci u Operativnom centru uočiti i u kratkom vremenu otkloniti, prije nego uzrokuju neugodne zastoje servisa i onemoguće vaše redovno poslovanje.

U životnom ciklusu Ventex IT usluga, FixIT spada pod održavanje. Naše održavanje obuhvaća neograničenu podršku u radnom vremenu, kontinuirano praćenje stanja mreže i uređaja uz bilježenje svih nestandardnih događaja. Sve aktivnosti koje provode naši FixIT specijalisti odvijaju se na način da ne ometaju Vaše redovne radne procese, a dio radova kao što je upravljanje zakrpama provode se izvan Vašeg radnog vremena.
Unutar FixIT-a koristite našu podršku na daljinu pri kojoj naši tehničari koriste alate za udaljeni pristup kako bi se spojili na Vaš sustav, izvršili dijagnostiku kvara te započeli sa postupkom popravka.

  1


  Sve što vam treba za posao

  2


  Aktivno upravljanje

  3


  Dodatni benefiti

  60+

  Ugovorenih korisnika

  999

  Popijenih kava

  12

  Vrhunskih stručnjaka

  250+

  Završenih projekata

FixIT. operativni centar

Bez obzira ima li Vaša tvrtka dedicirano informatičko osoblje, naši inženjeri, administratori i tehničari osiguravaju kontinuiranu podršku u implementaciji i održavanju serverskih sustava uz platformsku i tehničku uslugu za vrijeme i nakon isteka jamstva.

Naš tim pruža pomoć u neometanom poslovanju te planiranju, uvođenju i održavanju Vaših poslovnih baza, mailing sustava, zaštiti podataka, planiranju i implementiranju sigurnosnih pravila i antivirusnih rješenja, instalaciji i implementaciji novih poslovnih aplikacija, kao i postavljanju mrežne, žične i bežične infrastrukture.

Sličan sustav koristi se za velike i složene IT sustave u svijetu, a Ventex ga je prilagodio i učinio financijski pristupačnim i manjim hrvatskim tvrtkama. Uz udaljeno održavanje, korisnici mogu birati i dolazak na lokaciju te pripravnost izvan radnog vremena. Cijene se definiraju temeljem količine opreme i održavanih servisa a ažuriraju se po promjeni broja iste.

MONITOR

MONITOR

MONITOR

Proaktivna i precizna detekcija problema uz neprekidno praćenje stanja računalne infrastrukture.

REPORT

REPORT

REPORT

Redovito izvještavanje o detektiranim i riješenim slučajevima i zahtjevima sustava.

FIX

FIX

FIX

Brzo rješavanje svih problema koji utječu na stabilan rad sustava i poslovanje korisnika.

ON SITE

ON SITE

ON SITE

Kvalitetan tim certificiranih stručnjaka dostupnih za rješavanje kvarova na lokaciji korisnika

USLUGE

FixIT. STANDARD

MONITOR & REPORT
MONITOR & REPORT
MONITOR & FIX
MONITOR & FIX

FIXIT. OPTI

MONITOR & REPORT
MONITOR & REPORT
MONITOR & FIX
MONITOR & FIX
on site
on site

PREDNOSTI

TRADICIONALNA USLUGA ODRŽAVANJA
FixIT

FOKUS NA TEHNOLOGIJI

FOKUS NA PROCESU

...

GAŠENJE POŽARA

PREVENTIVNO DJELOVANJE

REAKTIVNO

PROAKTIVNO

CENTRALIZIRAN, IN HOUSE

DISTRIBUIRAN, SOURCED

IZOLIRAN

INTEGRIRAN, PO ČITAVOJ ORGANIZACIJI

“one off”, adhoc

PONOVLJIV, PREDVIDIV

NEFORMALNI PROCESI

FORMALNE NAJBOLJE PRAKSE

it PERSPEKTIVA

BUSINESS PERSPEKTIVA

FixIT. korisnička iskustva:

Korištenjem FixIT rješenja ostvaruju se trenutne i dugoročne uštede vremena i novca. Ono što nam posebno odgovara jest što smo u stalnoj komunikaciji sa stručnjacima koji nadziru naš sustav i uistinu osjećamo kako netko vodi brigu da naš sustav dobro funkcionira.

Adriano Marcotulli

Direktor, Euroconsulting

U velikim, umreženim sustavima nema prostora za šumove u komunikaciji kad je riječ o stanju IT sustava. Uspjeh cijele organizacije ovisi o tome da sustav kvalitetno funkcionira. FixIT uspješno detektira sve probleme na vrijeme tako da do krizne situacije niti ne dođe.

Vedrana Brnčić

Mariterm d.o.o.

Ovdje smo da Vam pomognemo.

Uz FixIT. vi se brinete za svoj primarni posao, a nama prepuštate brigu oko IT infrastrukture.

Nazovite nas:
051 / 659 - 369
Pišite nam:
podrska@ventex.hr