FixIT pruža usluge u oblaku optimizirane za male i srednje tvrtke

Omogućujemo jednostavno skaliranje usluga koje koristite - plaćate samo ono što koristite.

U dinamičnom i kompleksnom svijetu usluga u oblaku, svaki ponuđač nudi svoja jedinstvena rješenja. Kako u tom moru usluga pronaći uslugu koja je baš za Vas?

Mnoštvo se malih i srednjih tvrtki našlo u teškoćama pri tranziciji poslovanja u oblak. Kako bi se tranzicija uspješno provela potrebno je imati znanje i iskustvo za odabir pravog rješenja.

Naši FixIT specijalisti analiziranjem Vaših poslovnih potreba nude rješenje koje je baš za Vas.

FixIT usluge u oblaku uključuju:

  • Aplikacije u oblaku

Pomažemo Vam odrediti koje aplikacije premjestiti u oblak i pomažemo s glatkim prijelazom.

  • Infrastruktura u oblaku

Pružamo podršku, održavanje i upravljanje serverima i infrastrukturom u oblaku.

  • Antivirus u oblaku

Upravljanim antivirusom dnevno skeniramo računala i osiguravamo sigurnost sustava. Ključna prednost koju nudimo u odnosu na standardni antivirus jest blokiranje nesigurnih web stranica i traženje potvrde prije otvaranja takve web stranice.

  • Microsoft 365

Nudimo Microsoft 365 pakete koji uključuju Skype za tvrtke, OneDrive, Sharepoint, cjeloviti Office paket za rad na lokalnoj razini ili Office Apps koje rade potpuno u oblaku, i još mnogo toga.

  • Backup u oblak

Backupom u oblaku omogućujemo Vam povrat podataka nakon katastrofe. U kombinaciji s lokalnim backupom to rezultira brzim, fleksibilnim i sigurnim povratom podataka.

  • Sigurnost u oblaku

Na razini Domain Name Systema (DNS-a) nudimo zaštitu protiv prijetnji kao što su malwere, spyware, phishing i kripto virusi.

 

Usluge u oblaku skalirane su prema Vašim potrebama, čineći ih maksimalno učinkovitima i ekonomičnima. U sklopu FixIT usluga u oblaku pomažemo Vam odabrati idealnu kombinaciju rješenja za Vaše poslovanje, omogućujući Vam pritom bezbrižan, neometan i siguran rad. 

Kontaktirajte nas za izradu snimke stanja IT sustava