Želite poslovati bez tehničkih zastoja?
Trebate snimku stanja Vašeg IT sustava! 


Bez obzira jeste li veliko ili malo poduzeće, u cilju Vam je zaštiti svoje poslovanje od svih vanjskih utjecaja te omogućiti zaposlenicima neometan rad i potpuno se posvetiti vlastitoj djelatnosti.
Svjesni ste da trenutno stanje IT-a u Vašoj tvrtki nije dugoročno održivo?


Svjesni ste da zastoji i poteškoće u IT-u negativno utječu na produktivnost i efikasnost rada Vaših djelatnika?
Razmišljate o povećanju razine računalne sigurnosti i o održavanju Vašeg IT sustava u radnom stanju bez konstantnih smetnji i prekida, ali ne znate otkud krenuti?
Tu smo da Vam pomognemo - naša snimka stanja je prvi korak prema postizanju Vašeg željenog optimiziranog poslovanja.
 

Što je snimka stanja?
Elaborat postojećeg stanja IT sustava i prijedlog konsolidacije, kolokvijalno zvan "snimka stanja", je tehnički dokument kojeg za Vas izrađuju Ventexovi stručnjaci i u kojem definiramo korake prema postizanju idealnog, održivog operativnog stanja IT infrastrukture i opreme u Vašoj tvrtki. 

Što to znači? To znači da izradom snimke stanja:

  • analiziramo trenutnu situaciju Vašeg IT sustava,
  • ukazujemo na postojeće nedostatke,
  • predlažemo potrebne korake za uklanjanje nedostataka, a po potrebi i implementaciju nove opreme.

 

Prolaskom sva 3 koraka dajemo Vam "ključ u ruke" za poboljšanje efikasnosti vlastitog poslovanja i produktivnosti zaposlenika u obliku elaborata.  U ovom Vam elaboratu predstavljamo zatečeno stanje IT sustava Vaše tvrtke s naglaskom na uočene propuste u IT sustavu koji mogu uzrokovati poteškoće u poslovanju te  obrazlažemo rješenja za svaki od navedenih propusta uz procjenu troškova za primjenu rješenja. Primjer isječka iz Elaborata snimke stanja i prijedloga konsolidacije - Sadržaj elaborata

Kroz naš elaborat sagledavamo:

  • postojeću opremu - stanje i efikasnost korištenja servera, mrežne opreme, računala, i ostale opreme,
  • operativne sustave – jesu li standardizirani ili su nabavljani stihijski pa se koristi „ono što imamo“,
  • korištene aplikacije - jesu li korištene optimalne verzije aplikacija s najnovijim provjerenim zakrpama.

Na osnovi prikupljenih podataka naši eksperti izrađuju plan aktivnosti i financijski plan pomoću kojih  IT sustav svoje tvrtke dovodite u održivo stanje.
Dva navedena plana omogućuju Vam olakšano planiranje daljnjih aktivnosti, planiranje vremenskog perioda implementacije i procjenu troškova za ostvarivanje navedene aktivnosti.  Primjer isječka iz Elaborata snimke stanja i prijedloga konsolidacije - checklista prijedloga konsolidacije

Provedbom predloženih aktivnosti povećavate razinu zaštite svojeg poslovanja i omogućujete rad bez tehničkih zastoja, istovremeno čineći Vaš IT sustav održivim.

Zašto je održivi IT sustav važan za Vaše poslovanje?
Ostvarivanjem održivog IT sustava i uvođenjem FixIT-a dovodite Vaše poslovanje u njegovo idealno operativno stanje, omogućujete neometan rad, a time i povećanu produktivnost zaposlenika, povećavate prihode Vaše tvrtke, a sebi osobno smanjujete količinu brige i eliminirate glavobolju uzrokovanu tehničkim poteškoćama i nefunkcioniranjem IT-a.
 

Naručite snimku stanja i saznajte kako doći do vlastitog održivog IT sustava